Wilujeng sumping di situs web whamine!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    TENTANG KAMI
    TENTANG KAMI
    TENTANG KAMI
    TENTANG KAMI

Wuxi Weiheng Kimia Co., Ltd. mangrupakeun supplier ngarah tina amina jeung turunan. Gawe sareng para nasabah ti industri béda pikeun leuwih 15 taun, whamine ngabogaan portopolio panghadena tina amina, amides, quats nu digunakeun di sakuliah pasar kawas beberesih industri, miara pribadi, disinfection, agrochemicals sarta farmasi. Whamine baris nuluykeun bagean -na pikeun nguatkeun kaunggulan sarta nyieun nilai pikeun sakabéh para nasabah, sarta strives jadi hiji ngaran beuki dimangfaatkeun sarta dipercaya.

wartos

The Trend Of ngembangkeun Surfactant

Arah ngembangkeun surfactant bakal nunjukkeun di handap: 1. nu kabukti janten alam; 2. éta bakal ngaganti bahan kimia ngabahayakeun, 3. eta bakal dikumbah nempatkeun ...

Lemes jeung halus Nalika molekul surfactant anu Blok dina beungeut lawon, koefisien relatif gesekan statik tina lawon bisa ngurangan. surfactants non-ionik kayaning linier alkil polyoxyethylene éter, linier alkil lemak éter polyoxyethylene asam, sarta sagala rupa surfactants kationik sakaligus sadayana ngurangan frict statik ...
Solubilization Solubilization nujul kana efek surfactant dina ngaronjatna kaleyuran bahan leyur atawa leyur kirang dina cai. Contona, dina kaleyuran of bénzéna di cai téh 0,09% (volume fraksi). Mun hiji surfactant (kawas natrium oleate) ditambahkeun, anu kaleyuran of bénzéna bisa ngaronjat nepi ka 10%. Solubilizat ...