Mirë se vini në faqet e internetit të whamine!

PRODUKTET

RRETH NESH

Profili i Kompanisë

    RRETH NESH
    RRETH NESH
    RRETH NESH
    RRETH NESH

Wuxi WeiHeng Chemical Co, Ltd, është një nga furnizuesit kryesorë të aminet dhe derivateve. Duke punuar me klientët nga industri të ndryshme për më shumë se 15 vjet, whamine ka një portofol më të plotë të amine, amide, quats që janë përdorur në të gjithë tregjet si pastrimi industriale, kujdesin personal, dezinfektim, agrochemicals dhe farmaceutike. Whamine do të vazhdojë përpjekje e tij për të forcuar avantazhet e saj dhe për të krijuar vlerë për të gjithë klientët e saj, dhe të përpiqet të bëhet një emër gjithnjë e më i respektuar dhe i besuar.

LAJME

Trendi i zhvillimit të surfactant

Drejtimi Zhvillimi i surfactant do të demonstrohet në vijim: 1. ajo kthehet të jetë e natyrshme; 2. Ajo do të zëvendësojë kimikate të dëmshme, 3. do të larë për të vënë ...

Butë dhe të qetë Kur molekulat surfactant janë të theksuara në sipërfaqen e rrobave, koeficienti relative e fërkimit statik të rrobave mund të reduktohet. surfactants jo-jonik si linear alkil polioksietilen eteret, linear alkyl yndyrore etere polioksietilen acid, dhe surfactants ndryshme kationike gjithë reduktuar frict statike ...
Shkrirjes se tretesirave e shkrirjes se tretesirave referohet efektin e surfaktantit në rritjen e tretshmërisë së materialeve të dobët tretshme ose patretshme ne uje. Për shembull, tretshmëria e benzenit në ujë është 0.09% (fraksion volumi). Nëse një surfaktanti (si sodium oleate) është shtuar, tretshmëria e benzenit mund të rritet në 10%. Solubilizat ...