Добредојдовте на whamine веб-страниците!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

    ЗА НАС
    ЗА НАС
    ЗА НАС
    ЗА НАС

Wuxi Weiheng Хемиски копродукции, Ltd е водечки снабдувач на амини и деривати. Работа со клиенти од различни индустрии за повеќе од 15 години, whamine има најмногу сеопфатно портфолио на амини, амиди, quats кои се користат низ пазарите како индустриски чистење, лична нега, дезинфекција, агрохемикалии и фармацевтски. Whamine ќе продолжи со своите напори да ги зајакне своите предности и да се создаде вредност за сите свои корисници, и се стреми да стане повеќе се почитуваат и доверлив име.

ВЕСТИ

Трендот на развој на сурфактант

развојот насока на сурфактант, ќе се демонстрира во следново: 1. што се испоставува да биде природен; 2. ќе го замени штетни хемикалии, 3. Тоа ќе се мијат да се стави ...

Мека и мазна Кога сурфактант молекули се подредени на површината на ткаенина, релативниот коефициент на статички триење на ткаенината може да се намали. Нејонски сурфактанти како што се линеарна полиоксиетилен алкил етери, линеарен алкил масна киселина полиоксиетилен етери, и разни катјонски сурфактанти сите се намали статички frict ...
Растворувачки растворувачки се однесува на ефектот на сурфактант за зголемување на растворливоста на слабо растворливи или нерастворливи материјали во вода. На пример, растворливоста на бензен во вода е 0.09% (волумен дел). Ако се додаде сурфактант (како на пример натриум олеат), растворливоста на бензен може да се зголеми до 10%. Solubilizat ...