Welcome to situs whamine!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

    BABAGAN AWAKE DHEWE
    BABAGAN AWAKE DHEWE
    BABAGAN AWAKE DHEWE
    BABAGAN AWAKE DHEWE

Wuxi Weiheng Chemical Co., Ltd. punika Supplier anjog amina lan asale. Nggarap pelanggan saka industri beda kanggo luwih saka 15 taun, whamine wis portofolio paling lengkap amina, minangka garam amida, quats sing dipigunakaké ing pasar kaya reresik industri, care pribadi, disinfection, pertanian lan pharmaceutical. Whamine bakal terus usaha tenanan kanggo ngiyataken kaluwihan lan nggawe Nilai kanggo kabeh pelanggan, lan ngumbar dadi jeneng saya ajeni lan dipercaya.

NEWS

The Trend Of Pengembangan Surfactant

Arah pangembangan Surfactant bakal tontonan ing ngisor iki: 1. dadi dadi alam; 2. bakal ngganti kimia mbebayani, 3. bakal sakabeheng kanggo sijine ...

Alus lan Gamelan Nalika molekul Surfactant sing didadekake siji ing lumahing saka kain, koefisien relatif saka gesekan statis ing kain bisa suda. surfactants Non-ion kayata linear alkyl polyoxyethylene ethers, linear alkyl lemak ethers polyoxyethylene asam, lan macem-macem surfactants cationic kabeh ngurangi frict statis ...
Solubilization Solubilization nuduhake efek saka Surfactant ing nambah kelarutan saka bahan telat utawa larut ing lingkungan banyu. Contone, ing sipat nyampur nyawiji saka benzena ing banyu 0,09% (volume bagian sekedhik). Yen Surfactant (kayata natrium oleate) ditambahake, ing sipat nyampur nyawiji saka benzena bisa kanggo tambah 10%. Solubilizat ...